• Je bent hier Home » SAMEN GEZOND KOKEN MET VERSE PRODUCTEN

SAMEN GEZOND KOKEN MET VERSE PRODUCTEN

Lucrèce Roegiers, de moeder van permacultuurhoeve Yggdrasil in Vissenaken, leert u op twee avonden (nog) gezonder te koken. In de reeks Samen Koken van Buren voor Buren (Kumtichcomité).

• 4 september: algemene infosessie. Waarom biologisch, overwegend vegetarisch, zo vers mogelijk koken? Waarom zelf koken? Hoe en met welk gerei?
Doelgroep: alle geïnteresseerden, ook van buiten Kumtich.
Plaats: Keienhof, Keibergstraat 71, Kumtich

• 25 september: workshop. Praktijkles in kleine groepjes, die elk een recept bereiden. Elk groepje presenteert zijn recept, iedereen proeft van alle gerechten. Breng een aardappelmesje mee!
Doelgroep: deelnemers aan de eerste sessie krijgen de voorrang.
Plaats: Yggdrasil, Vissenaken

Voor beide sessies:
• Inschrijven bij May Persoons: may.persoons@gmail.com
• Prijs: 5 euro per sessie, 2 euro in het geval van verhoogde tegemoetkoming.
• Start: 19.30 uur

Lucrèce heeft samen met haar zoon, boer Frank van Yggdrasil, pas een prachtig boek geschreven over gezond koken (zie afbeelding), dat na sessie 1 te koop is (27,5 euro, vrijblijvend).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.